Aan de slag!


Na veertien maanden intensieve studie nam ik mijn diploma Holistische Massage in ontvangst. Ik had er hard voor gewerkt en was heel blij met deze verdiende mijlpaal. Het was de eerste stap op weg naar mijn doel: een eigen massagepraktijk.


Hoe start je een eigen onderneming? Ik ben gewoon begonnen. Mijn zolder vond ik een prima rustige plek om te masseren. Elke dag keek ik met andere ogen naar deze ruimte en steeds weer veranderde ik er iets tot het naar mijn zin was.


Familieleden, daarna vrienden en bekenden nam ik 'onder handen'. Hun reacties waren positief en zij moedigden me aan verder te gaan op weg naar mijn doel. Mijn ideeën over mijn toekomstige praktijk kregen steeds meer vorm. Daar hoorde ook een naam bij. Het werd ‘Massagepraktijk Wiltenburg’: een duidelijke naam, recht toe recht aan, een beetje zoals ik werk en ben. Ik heb mijn onderneming ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Er kwam een logo en de visitekaartjes werden gedrukt. Mijn onderneming kreeg steeds meer vorm. Voortschrijdend inzicht maakte dat ik verhuisde van de zolder naar de eerste verdieping van mijn huis. Deze grotere ruimte heb ik opnieuw ingericht en is een eenvoudig ingerichte, lichte en rustgevende plaats geworden waar ontspannen een feest is.


Op Valentijnsdag 14 februari 2017 was 'Massagepraktijk Wiltenburg' een feit!


Inmiddels is mijn website in de lucht. Deze te maken was een hele onderneming en ik ben trots dat het me is gelukt. Alles wat voor jou als cliënt belangrijk is kan je vinden op mijn site. Zo nu en dan plaats ik er ook artikelen over ons welzijn op lichamelijk en geestelijk vlak die ik belangrijk vind.


Regelmatig zal ik in een blog jou als lezer meenemen met mijn belevenissen als ondernemer en masseuse.


De reis die ik ben begonnen is een grote uitdaging. Dat ik mijn positieve gevoelens hierover aan jou kan doorgeven, maakt me blij. Ik kan je natuurlijk vertellen hoe fijn het is om gemasseerd te worden. Maar: veel beter ervaar je zelf wat een massage voor je kan betekenen en hoe het is om werkelijk te voelen wat er in jou leeft!


Daarom ontmoet ik je graag bij 'Massagepraktijk Wiltenburg'


Tot ziens!


Martine Wiltenburg

Sat, 25 February