Traject 1: Reset je Hormonen

1 op 1 begeleiding

Hormonale analyse inclusief een rapportbespreking en 4 x consult. Hier hoort ook een mooi en helder beschreven werkboek en 10-weekse menu's met duidelijke recepten en boodschappenlijstjes bij!

Mocht het nodig zijn dan ben ik altijd via diverse kanalen te bereiken voor extra ondersteuning.

Alles om jou te helpen in deze nieuwe levenswijze.

Tijdens het traject zul je ook nog wat bonussen ontvangen...

Wil je hulp en ondersteuning bij het leren kijken van een ingredientenlijst op de verpakkingen kan dat ook.

Prijs: €647,00

Traject 2: Reset je Hormonen

Groepsverband 3-5 personen

Wil je graag in een groep, of heb je een paar vriendinnen die ook graag hun hormonen in balans willen hebben en jullie willen met elkaar tegelijk dit traject gaan doen?

Hormonale analyse + rapportbespreking individueel; 10 weken via zoom of besloten facebook met elkaar het werkboek doornemen, per keer een hoofdstuk. Zodat deze 10-weekse een grote kans van slagen heeft.

Prijs €497,00

Traject 3: Reset je Hormonen

Hormonale analyse

Alleen hormonale analyse met rapportbespreking in een 1 op 1 gesprek. Vooraf krijg je via de mail de vragenlijsten. Zodra deze ingevuld retour zijn en ik ze beoordeeld heb dan maken we een afspraak voor de bespreking ervan.

Naar aanleiding hiervan kan je altijd nog bedenken of je een vervolgtraject wil. Samen kunnen we bekijken wat jij nodig hebt om deze nieuwe levensstijl je eigen te maken.

Pilot prijs €97,00

Traject 4: Hormonen in Balans

Begeleiding op maat

Iedereen heeft andere behoeftes. Zo kan het zijn dat jij de nadruk wil leggen op afvallen, mentale training naast een heerlijke ontspannende massage en dan ook wel met de hormonen aan de slag. Dat kan met dit traject.

In een eerste gesprek zullen we de hormonale analyse bespreken, die je vantevoren per mail heb gekregen en ingevuld heb terug gestuurd. Naar aanleiding van dat consult kunnen we samen kijken wat jij nodig hebt om je doel te halen.

Een hormonale analyse plus een gesprek en 3x coaching om je op weg te helpen met de menu's en levensstijlverandering.

Vanaf prijs: €384,00*

* exclusief de extra massages en extra coaching en eventuele testen en receptenboek , inclusief 10 weken lidmaatschap 'weekmenu op maat'


Andere testen

Via een spleetlamp kan ik een mogelijk magnesium tekort meten in de ogen.

Op termijn komen er nog andere testmogelijkheden bij.Losse sessies

Wil je begeleid worden na een hormonale analyse, dan kan dat ook. Dit wordt dan per sessie berekent. Je kan dan een weekmenu op maat aanschaffen via mij.

Prijs: €80,00 per uur


Vetzuren testen

Hiermee analyseren we de verschillende vetzuren in capilliar bloed dat uit een vingerprik wordt verkregen. De test meet 11 verschillende vetzuren waaronder Omega 3, 6 en 9. Aan de hand van de uitslag weten we hoe de onderlinge verhouding is en of er tekorten dan wel teveel van het verkeerde vetzuren zijn.

Met onder andere Zinzino olie kan je precies de juiste hoeveelheid innemen welke op jouw lichaam van toepassing is. Ik werk ook met het merk Vitals.

Ik vertel je hier graag meer over als je bij mij aan de tafel zit.

Prijs: €75,00