Meer energie en minder pijn!

Waar heb jij last van?

Lage rugpijn, nekklachten en rugklachten. Dát is de top 3 van de meest voorkomende klachten waarmee mensen een therapeut bezoeken. Zo zijn er nog veel klachten die heel veel voorkomen én waarmee je vaak pas naar de therapeut gaat als het helemaal mis is. Hoe kom je aan die klachten, wat zijn de symptomen en hoe makkelijk zijn ze te behandelen?

Ontdek en leer meer over de top 10 klachten >


Welke behandelingen je kunnen helpen

Een therapeut kan je op verschillende manieren behandelen om je te helpen van je klachten af te komen. Masseren, dry needling, taping, cupping. Dat zijn slechts enkele behandelmethoden. Welke typen behandelingen bestaan er allemaal en belangrijker: welke helpen jou nu het best bij je klacht(en)?

Kijk wat jou bij de therapeut te wachten staat >

Geen zorgen: deze effectieve behandelingen doen geen pijn.


Sport: soms baat het, soms schaadt het

Sporten is gezond, toch? Ja. Mits… je het goed doet, van tevoren opwarmt en rustig opbouwt. Die laatste is echt heel belangrijk. Vaak willen we teveel – tegelijk! Sporten, bewegen en oefeningen doen baat zeker. Daarentegen kan het soms ook meer kapot maken dan je misschien denkt. Doe het daarom goed!

Wil je met sport voorkomen dat je klachten krijgt? Of wil je voorkomen dat je klachten krijgt doordát je sport? Wil je een goede start maken met sporten?

Houd bij sport rekening met deze 7 dingen >


Met dank aan de opleiding triggerpointcoach.


Sun, 10 February