Wat is mijn visie

Holistisch betekent ‘één geheel’. Lichamelijke en geestelijke processen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vandaag de dag gunnen wij onszelf niet meer de tijd om na te gaan hoe we ons werkelijk voelen. Mag je verdriet voelen als jou onrecht wordt aangedaan? Mag je vermoeidheid voelen als je werkgever je onder druk zet om een belangrijk rapport aan te leveren.

Ons lichaam reageert op emoties. Hartkloppingen, versnelde ademhaling, blozen zijn voorbeelden van signalen van hoe ons lichaam reageert op onze emoties. Maar er zijn ook gebeurtenissen , bijvoorbeeld langdurige stress op het werk en of in het gezin, die niet direct zichtbare of merkbare signalen afgeven. Ze laten in ons lichaam echter wel hun sporen na, en na verloop van tijd kunnen ze klachten geven, zoals vermoeidheid, hoofdpijn of klachten in de nek, schouder, rug, buik of ledematen.

Mijn massages kunnen je ontspanning bieden en geven soepelheid aan de spieren en een gevoel van welbehagen.Je voelt je meer mens. Je bent goed zoals je bent en je mag er zijn! Door mijn massages word je je meer bewust van wat er in jou 'huist'. Je bewandelt de weg van het denken naar het voelen.

Met Hormonen in Balans help ik je met het in balans brengen van de hormonen. We hoeven geen last te hebben van onze hormonen. Door allerlei factoren en leeftijd raken de hormonen van slag. Ik heb dat zelf aan den lijve ondervonden en daarom ben ik op onderzoek uit gegaan. Tegen de huisarts die zegt:" Het hoort erbij, je moet er maar mee leven", wil ik zeggen dat het niet zo is. We kunnen er iets aan doen waardoor we ons prettiger gaan voelen.Zie mijn bladzijde Homonen in Balans op deze website voor meer informatie.